badge

Sunday, June 18, 2017

dove x sociolla: dove facial wash

on this one beautiful day (despite the very bad weather that keeps changing depending its mood), i had the chance to finally reveal this one friend to keep my face hydrated, moisturized, and of-course clean from jakarta's hell-a-polution!

calling "BRING BACK THE MOISTURE OF YOUR BEAUTIFUL SKIN DURING RAMADHAN" as its theme, Dove and Sociolla Beauty Journal hosted this friendly event with a bunch of pretty ladies who'd love to learn how to keep their faces shine during this holy season.
during the event, Dove and Sociolla also held a break-fasting dinner that tightens the bond of these bloggers.



 
there was a quick demo that shows how foamy and soft the texture of Dove facial wash is. it is amazing how bouncy, smooth & soft it can be. the foam lathers so well that the bubbles created is soooo tiny that it can cleanse thoroughly. 
oooh dear, i'd love to have it on my skin! 
 








  
 






 well, without any further ado, here comes the product!

so basically, they have 3 Dove varieties that suits different skin conditions. 



1. DOVE inner glow: gentle exfoliating facial cleanser



2. DOVE deep pure: oil control facial cleanser




3. DOVE beauty moisture: conditioning facial cleanser




 and i'd love to claim this as my favourite!
it contains small particles of scrub inside the foam. although it is not too rough, you can see the result afterwards. i can already tell that my dead-skin is removed.
holy moly!

and as i used the sort-of "whitening" solution from Dove, i can somehow tell how my face looks brighter and radiant while my too-tanned skin doesn't match. lol :')



cheers,
sartob

Wednesday, April 12, 2017

we all need a break


let's have a quick break
and escape reality,
shall we? 

can anyone suggest me a good place for a quick getaway?











cheers,
sartob

Monday, April 10, 2017

rausch shampoo: colour protecting

kalau kalian ngikutin hair journey gue, tau dong what colours i've tried?
probably, udah lost counts juga kali ya.
memang sih warna yang gue coba gak terlalu ekstrim-ekstrim, like: red, orange, blonde, coklat muda til grey and the latest is lavender-ish pink

nah, untuk menjaga warna rambut yang "unik" ini cukup sulit loh.
apalagi kalo sering-sering keramas, warna rambut jadi lebih cepet luntur.
 dan inilah salah satu trik untuk keep the colour on!

let me introduce you... RAUSCH shampoo!
salah satu nilai plus dari RAUSCH shampoo adalah ingredient-nya yang natural dan herbal,
which is very friendly untuk rambut kamu

khusus untuk rambut berwarna, gue pake yang tipe AVOCADO Colour-Protecting Shampoo
- RAUSCH merupakan kombinasi perawatan yang sangat ringan sehingga dijamin lembut membersihkan

- RAUSCH juga mengandung bahan regenerasi alami yang memberikan elestasitas

- karena kandungan herbal yang berkualitas tinggi, RAUSCH juga dapat melindungi dan menambah kecemerlangan warna

- struktur rambut pun diperbaiki yang membuat rambut mudah disisir


so, buat kamu yang mau coba produk RAUSCH, cus yuk klik disini atau kamu bisa langsung search di websitenya sociolla
















cheers,
sartob